Registrace vybraných žádostí na RO SZIF v Opavě - Výzva č. 4

16 . 6 . 2011

Dne 17. června 2011 proběhla na Regionálním odboru Státního zemědělského intervenčního fondu v Opavě registrace vybraných žádostí z Výzvy č. 4 MAS Pobeskydí.

Následně byla provedena ze strany RO SZIF administrativní kontrola. O jejím výsledku budou žadatelé informováni písemně. Po doplnění případných nejasností do jejich žádostí budou vyzváni k podpisu Dohody. Předpokládaný termín je listopad 2011.

Pro vybrané žadatele znamená registrace jejich žádostí to, že od 17. čevna 2011 mohou začít realizovat svůj projekt v souladu s harmonogramem realizace projektu. Začátkem realizace projektu je dle Pravidel IV.1.2 označován okamžik podpisu objednávky či smlouvy s dodavatelem (stavebních prací, služeb, dodávek), který byl vybrán v zadávacím řízení na dodavatele.

Dalším krokem k úspěšné realizaci projektu je jeho administrace. Po ukončení realizace projektu se podává žádost o proplacení výdajů, a to v termínu, který je stanoven v Dohodě. Po ukončení samotné realizace projektu je nutné splnit tzv. publicitu projektu a udržitelnost projektu.

Doporučujeme se v případě jakýchkoliv nejasností obrátit se s dotazem na nás. Jsme tady od toho, aby Vaše cesta realizací projektu bylo pokud možno co nejsnažší.